Tate Britain – Looking Up

tate-britain-roof

Again it is the mixed lighting that has given the SnapSeed app something to work with.

Had the roof been lit just by natural light from above, I am pretty certain these colours would not have been brought out in the processing.

So, what you are seeing is a shot from the newly constructed spiral staircase at the Tate Modern in London.

the staircase leads from the basement up to ground floor level and there is a decidedly Middle Eastern decorative effect in the pierced stonework.

In the previous post there is a shot of the arches seen at basement level.

4 thoughts on “Tate Britain – Looking Up

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s